tiistai 25. maaliskuuta 2008

Ensimmainen viikko takana






Saatiin Emppukin eka kertaa mukaan kirjoittelemaan, kun oli niin mehukas tarina kerrottavana! Anniina sai nimittain eilen illalla ihailijan. :) Mentiin sinne Ma Thai ravintolaan syomaan, ja siella nuori tarjoilijapoika iski heti silmansa Anskuun. Pyori siina ymparilla koko ajan, kysyi Anskun nimen ja kavi vahan valilla kysymassa, onko Anniinalla kaikki hyvin. Jalkiruoka tarjoiltiin "special for you" sanojen myota, ja me aikuiset saimme lopuksi portviinit talon tarjoamina. Varmaan jotta Anniina olis ollut siella vahan pidempaan katseltavana. Discokutsukin tuli, mutta eipa taida tama "hard mama" (kuten rannalla jotkut minua kutsuivat) antaa lupaa menna! Ruoka oli muuten tosi hyvaa siella.
Vesiputousretkella muuten tytot keksivat itselleen tulevan ammatin: matkan varrella oli kauppa, jossa oli kyltti "two sisters liquer shop". Siina meille tulevaisuus, totesivat. No ei ehka sentaan...
Siella italialaisessa ravintolassa meita luultiin yhdeksi perheeksi, baba ja didi vanhemmat, mina vanhin sisko, Emppu keskimmainen ja Ansku nuorimmainen. Jes! Tosin tanaan taas yksi myyja luuli babaa ja minua siskoksiksi, joten se siita nuoresta ulkonaosta... :( Anniinaa yleensa luullaan taalla Empun pikkusiskoksi.
Empulle laitettiin tanaan paa tayteen pikkuletteja. Nayttaa ihan inkkarilta, varsinkin kun ihokin on kun kahvipapu! Me muut ollaan enemmankin tomaatteja, no joo, on meillakin rusketusta mutta Emppu on ylivoimaisesti ruskein.
Asken kaytiin sovittamassa mekkoja, ne oli kaikki jostain kohtaa vahan valjia, joten saumoista otetaan vahan sisaan ja huomenna mennaan sovittamaan uudestaan. Ihan kivoilta ne naytti.

-Susu

Minnuu havettaa mita aiti on tuonne aiemmin kirjoittanut. :(
Eilen oli Empun kanssa ihan omat jutut altaalla. Me naurettiin niin kovasti, etta kaikki katsoivat meita hulluiksi (mutta sehan ei olekkaan uutta).
Tana yona aiti meni vessaan ja sit se tuli herattamaan minut. Vessassa oli kuulemma iso hamahakki. Minun piti sitten menna katsomaan sita. Ei me uskallettu koskea, koska ei tiedetty, etta oliko se myrkyllinen. Aamulla se oli onneksi havinnyt.

-Ansku

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katsokaa nyt sit tarkkaan ettei se hamahakki ole jonkun sangyssa tai kaivautuneena jonkun nenaan tai lahtiessa matkalaukussa...... ;)eikos niita kauhujuttuja kirjoitella kuoriutumisista ja muista?!

nimim. ainako ikuinen pessimisti? -S-

Anonyymi kirjoitti...

Sehan on kiva kuulla, etta matka on mennyt hyvin. Eika se teijjan aiti niin vanha ole, etteko te kavisi sisaruksista, ainakin kirkkaassa auringossa tai hamyisassa italialaisessa ravintelissa... voikaa siella hyvin, meilla oli aamulla reilut 20 raatia pakkasta, etta silleen

Anonyymi kirjoitti...

Tällä kyllä tosi "vihreänä kateudesta" (vai mikä väri se on ? ;) ) kirjoitellaan sinne jonnekin kauas aurinkoon! Täällä oli tosiaan aamulla pakkasta -20, mutta onneksi paistoi aurinko. Huomiseksi on luvassa talven kovin lumipyry - tulee kuulemma tuolta Venäjältä päin - siksi sataa niin paljon. Terkut teille kaikille, myös didille ja baballe!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka sinne lämpimään.Täällä pyryä odotellen vietetään pääsiäisen jälkeistä elämää. Luin muuten, intialainen päähieronta on vasta sitten onnistunut kun hiukset näyttävät karmeilta:=) ehkäpä teillä oli siis onnistunut juttu. Yrittäkäähän kaikki tulla takaisin, Anskukin vaikka ympärillä kuhiseekin;=) Terveisiä kaikilta kaikille. T:Aija ja muu poppoo

Unknown kirjoitti...

Moro. Wau, teillä on menossa takuulla sellainen kokemusrikas reissu että oksat pois! Ei sitä ihan heti lehmää arskaa ottamassa beachillä näe tai pääse uimaan vesiputouksen alla;) Nautiskelkaatten ja kokekaa kaikkea mukavaa! Halauksin lumipyryn keskeltä Anu, Jaakko ja kolmihampainen pikkuneiti

Anonyymi kirjoitti...

Susu, oisit ylpee kun sinuu välil luullaan yhtä vanhaks ja viisaaks ku p ja imarreltu ku oot lähes yhtä nuorekas ku tytöt! Mut sata lasis toinenkin viikko ja pistäkää sitä rasvaa sillonkin kun ei tunnu hyvältä iholle, tiedän aika hyvänahkasenakin et se suomessa sit kuivuudesta lähtevä nahka aika paljon laskee rusketusta!
-Päevine-

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Honkkikseltakin, pääsin vasta nyt riveillenne. Näyttää menevän koko pesueella mukavasti ainakin adjektiivien mukaan. Puristakaa toinenkin viikko samaan tahtiin niin lepäätte sitten kotona;)
Ei varmaan kiinnosta seuraava mut täällä hyrskyää tänään oikein kunnolla. Jäi stadin keikkakin väliin kun F perui tulonsa mukamas tuiskun takia. Ja jo aamusta pihapolut oli samalla tasolla hankien pinnan kanssa (jos ees enää muistatte et "hanki" on kasa lumihiutaleita, vähän niinku rantahiekkaa, mut kylmempää).
ET:kin viestitti palaavansa lumitöihin ens tiistaina. Kivat hälle.
Elekeekä unohtako tälläkään viikolla kirjoitustaitoanne on ihan kiva lueskella nautinnoistanne.
Terv. ER.
PS. Ansku, elä häpeile S:n kirjoituksia ihailijastas, ne on niitä kateellisen juttuja ;)