keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Hippimarkkinat










Tanaan lahdimme aamulla Anjunan hippimarkkinoille. Siella oli vain rajallinen aika kayda ostoksilla, eika keretty ostaa paljon mitaan, kun oli niin kiire. Oli kuitenkin aika erikoinen kokemus. Hirveasti kojuja ja myyjia joka puolella nykimassa hihasta. Yksi myyja huusi : " halpa hinta, anttilan hinta, stokmannin laatu! ". Huonolla suomella tietenkin.
Sielta jatkoimme matkaa toisille markkinoille, Mapusaan. Se ei ollut mielestamme niin kiva paikka, kun Anjuna. Siella oli aika likaista ja kalan haju oli oksettavan voimakas. Silti oli ihan janna nahda Intialainen markkinatori. Siella myytiin mausteita pusseista ja hirveasti hedelmia ja vihanneksia. Me ostimme muutaman ihanan makuisen mangon (ei tietoakaan, etta Suomesta saisi sellaisia) ja pari hedelmaa, jonka nimea ei muisteta. Niita ei saa Suomesta, se naytti vahan perunalta, mutta maku oli meille hieman liian imela.
Nyt alkaa olla nalka, joten lahdetaan etsimaan kiva ruokapaikka!

-ansku

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eilinen lumimyräkkä ja sen myötä hirveä lumen luonti onnellisesti takana päin. Tänään saamme nauttia auringon paisteesta ja korkeista hangista. Teillä on myös ollut kivaa, mielenkiintoista ja aurinkoista kirjoituksista päätellen ;) Muistakaahan kirjoitella!