lauantai 29. maaliskuuta 2008

Huh helletta!






Taitaa olla tahan mennessa kuumin paiva... Kylla oli hikista hommaa kavella tanne nettipaikkaan! Lahin paikka oli viela kaiken lisaks siestalla joten piti kavella viela vahan lisaa. Tytot oli sopinu mesetreffit iskan kanssa, joten kiirekin tuli.
Mie kavin taas hieronnassa, kylla on taas rentoutunut olo. Paa on ihan oljyssa, viimeks pesin hiukset heti sen jalkeen mutta nyt paatin antaa hiustenkin nauttia oljyhoidosta, viis siita milta naytan! :) Hiukset vaan nutturalle ja menoks.
Jaa-a, saa nahda miten siina huomisessa Suomi-Intia matsissa kay! Ne kaksi poikaa vaikuttais olevan ihan hyvia, mutta tytoilla on jo taktiikka suunniteltuna valmiiksi. Ne on seuranneet kun pojat harjoittelee, ja huomanneet etta toinen vaan on hyva iskemaan ja toinen on hyva puolustamaan. Mutta kavi miten kavi, tarkeinta on etta saadaan hauska peli aikaiseksi! Hotellin suomalaisvieraat ovat tulossa tietysti Suomea kannustamaan. Taytyy sitten huomenna kayda kirjoittamassa, kuin kavi. Pitakaa peukkuja!
Ollaan ihailtu noita intialaisia naisia, kun he kuljettavat vaikka mita paansa paalla. Uskomaton tasapaino. Sita kylla taytyy varmaan harjoitella pienesta pitaen. Tosin taalla naytetaan muutenkin kuljettelevan vaikka mita vaikka miten, esim hirveita maaria sakkeja pyoran kyydissa, tai ampareita. Ja hauskan nakoisia pakettiautoja taynna limpparipulloja, mutta autoista puuttuvat sivuseinat. Luulis, etta toyssyissa pullot jo lentelis ulos! Tai varsinkin jos tulis kolari... Ihme kylla, yhtaan kolaria ei viela olla nahty, vaikka aika hurjaa tama liikenne taalla on. Opas kertoi, kuinka taalla saa ajokortin, ja ei siihen kylla paljoakaan vaadittu... Liikennesaannotkin ovat niin erilaiset kuin meilla Suomessa. Ja sita toottia tosiaan toitotetaan jatkuvasti, sita ei ainakaan ihan heti varmaan oppis kayttamaan maan tavalla. Aika moisia ohituksia nuo taksit tuntuvat myos tekevan, valilla ihan hirvittaa.
Alkaa vahitellen tuntua, etta paivat kayvat vahiin. Kotimatka jo haamottaa. On tama ollut kaikenkaikkiaan tosi kiva loma, vaikka toki on ollut kaikenlaista pienta vastoinkaymistakin. Esim vatsavaivoilta taalla ei varmaan taysin voi valttya mitenkaan, jokaisella meista on ollut jonkinasteisia vatsan vaanteita. Flunssa tuntuu myos helposti iskevan, johtuu luultavasti tuosta ilmastoinnista. Me sentaan ollaan selvitty pienella kurkkukivulla ja nuhan poikasella, muutamalla muulla meidan hotellin suomalaisella on ollut poskiontelotulehdusta ja keuhkoputkentulehdusta ja on pitanyt kutsua laakari paikalle. Pienia erimielisyyksiakin meilla on tietysti ollut valilla, mutta kaikista on selvitty kavereina eteenkin pain. Kylla tanne vois tulla uudestaankin!

-Susu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei huomenna on Susu sinulla synttärijuhtlat! Oikein paljon ONNEA ja nauttikaa vielä loppulomasta ja sitten ei kun tervetuloa koto-Suomeen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Täällä Nekun kanssa (istuu sylissä)luetaan teidän blogia. Mahtavaa, mitä kaikkea olette siellä päässet tekemään ja kokemaan! Meilläkin täällä on ihanaa lämmin ilma ( jopa +6 astetta), mutta no hätä, lumet ei ole sulannut yhtään, niin että varmasti päässette vielä laskettelemaan. Myö ollaan Tessan ja Nekun kanssa käyty tänään jo kahdesti 1,5 tunnin kävilylenkillä ja illalla sitten uudelleen :) meillä on tosi mukavaa! Tessa ja Ransukin näyttävät tulevan tällä kertaa jo hyvin juttuun, näköjään ovat jo tottuneet olemaan saman katon alla, kenties jona päivänä vielä rakastuvat :)? Hauska juttu tapahtui juuri äskein mie etsin, että missä Tessa,kaikki huoneet katsoin ja huutelin Tessa-Tessa ja lopulta löysin hänet eteisen kaapista, laitoin sitten hänelle sinne pienen peiton, hänhän kotonakin nukkuu kaapissa eikös niin:)
Esa on tänään lähtenyt ajelemaan Delhiin ja tiistaina aamupäivästä on kotona ja te tuutte keskiviikkona niihän :)! Miulla on peukut pystyssä THE PELIÄ varten!
Halit Mirri+Tessa+Nekku+Ransu