torstai 27. maaliskuuta 2008

Peleja ja rentoa meininkia






Tanaan sitten loppujen lopuksi jaatiinkin koko paivaksi oman hotellin ihanaan puutarhaan, palmun alle lekottelemaan. Tytot kavi kerran didin kanssa meren rannassa uimassa, muuten uitiin altaalla ja otettiin rennosti. Iltapaivalla brittivieraat alkoi kerata krikettijoukkuetta kasaan, siina hotellin nurmikolla sitten pelasivat. Ansku ja didikin menivat, me muut tyydyttiin katselemaan ja kannustamaan. Tosi hauskan oloinen peli, ja kylla siina pesistaidoista apua oli! Osa hotellin pojistakin tuli mukaan, ainakin yksi tarjoilijoista ja yksi puutarhapoika, pari oli siviilivaatteissa niin en tunnistanut. Nimittain kaikilla hotellin tyontekijoilla on tyoasut, joista tietaa mita he tekevat. Tarjoilijoilla, respalla, puutarhureilla, siivoojilla seka porttivahdilla. Niin, meilla on yotapaivaa vahti portilla. Ei sentaan aseen kanssa, mutta ihan turvallinen olo on. Lisaksi on pari vahtikoiraa, muuten ne kulkevat siella vapaina mutta iltaisin olen nahnyt ne kytkettyna portille. Valilla on kuulunut haukkuakin, joten tuttu, turvallinen olo on, vaikkakin jo ikava Tessaa ja Nekkua... Halit ja rapsut sinne Sarin/Mirrin luo, kuka nyt sattuukin tata lukemaan ja missa koirat silloin.
Krikettipelin jalkeen viela tytot ja hotellin pojat pallottelivat lentopallolla. Joten ei taalla ole treenia unohdettu! Ainakin yksi tarjoilijapojista harrasti myos, joten ihan kunnon pallottelua saivat aikaan. Pojat olivat kuulemma luvanneet hankkia pihaan verkonkin, jotta saavat kunnon pelin pystyyn!
Nyt alkaa olla jo rusketusrajoja jopa miullakin, vaikkakin olen aurinkoa ottanut pelkastaan varjossa. Kummasti siella ruskettuu! Myos pilvisina paivina ollaan saatu varia nahkaan. Enpa muista, milloin olisin ollut viimeksi nain ruskea, ei Suomessa meikalaiseen ehdi koko kesan aikana tulla tallaista varia! Mutta joo, eilen rannalla yksi intialaistytto tuijotti minua ja sanoi: "You are SO white. Like a chicken!". Joten se siita hienosta varista... :)
Nii-in, on se kuulkaa niin, etta yksi asia, mista huomaa tulleensa vanhaksi, on kun miehet flirttaileekin omille tyttarille, eika mulle :). Ja saa pitaa kylla tiukasti silmalla noita kahta kaunotarta, kun niiden kanssa taalla kavelee. "Hello gorgeous!" on aika tyypillinen huuto, tai "Nice smile". Tytot tosin yrittaa sanoa, etta yhta hyvin ne saattaa huutaa mulle, mutta tuskin, jos vierella on kaks tuollaista nuorta ja nattia tyttoa. Mutta ei voi mitaan, vuodet tekevat tehtavansa. :)
Eilen illalla mentiin sellaiseen paikkaan syomaan, missa oli intialaista kansanmusiikkia ja tanssia. Upeasti lauloivat ja soittivat, ja tanssivatkin. Soittimina oli erilaisia rumpuja ja rytmisoittimia, seka sellainen haitaripiano tai mika lie olikaan. Siina oli nelja miesta soittamassa ja laulamassa ja yksi nainen joka valilla tanssi. Miehetkin tanssivat yhden kansantanssin, johon hakivat myos vieraita mukaan. Tyttojakin yrittivat, mutteivat onnistuneet saamaan 'ujoja suomalaisia' mukaan... Silla yhdella laulajamiehella liikkui paa aivan ihmeellisesti sivusuunnassa, otettiin sita videollekin, pitaa yrittaa patka saada tannekin kunhan paastaan kotiin niita kuviakin lataamaan.
Synttarijuhlat meinataan pitaa sunnuntaina. Ollaan loydetty pari kivan oloista ravintolaa, joista pitaisi valita se, missa juhlitaan. Ne on vahan hienompia ja kalliimpia, mutta kuitenkin Suomen hintoihin verrattuna tosi edullisia. On viela pari paivaa aikaa katella mika olis paras paikka.
Hienoa kuulla, etta Suomessa on lunta tullut, sittenhan on viela toiveita paasta suksille tan reissun jalkeen. Kolille heti kun taalta tullaan! :D

-Susu

Taalla muuten tuo englannin ymmartaminen on ongelma. Tuntuu, etta miltei kuuden vuoden opiskelusta ei ole mitaan hyotya. Oli se sitten Intialainen, tai britti, mina en ainakaan saa mitaan selvaa heidan puheesta. Tai jos oikein pinnistaa, niin hieman. Mutta hyvaa harjoitusta tama on tietenkin.
Terkkuja sinne kotisuomeen, on jo kova ikava teita kavereita ja opettajia tietysti! >:)

-ansku


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Rupeekos vauhti rauhoittumaan jo nyt, kun on aikaa vain rentoilla palmun alla ;) Toisaalta tuleehan sitä lomalla levätäkin et jaksaa sitten kotona?
Susu, kokeiles piruuttas yksin kävelyä, niin saat ehkä selville markkina-arvos?
Ansku, mie opettelin enkkua 13 vuotta ennenkuin menin aussilandiaan ja opin sen mitä opin 6kk:ssa. Sulla on vielä toivoo ;)
Toivotan hyvää viikonloppua koko retkueelle, mie lähen tästä Kolille.
Heips, ja turvallista oloa ER.