perjantai 28. maaliskuuta 2008

Shoppailemassa Bagassa






Alamme olla jo kyllastyneita aamupalaan. Joka aamu vaaleaa paahtoleipaa, kananmunaa ja marmeladia. Ja samaa mangomehua. Kaipais jotain muutakin valilla. Ja kun tullaan kotiin, en syo kuukauteen kananmunaa! Menemme varmaan heti ensimmaiselle huoltoasemalle Suomessa syomaan ruisleipaa.


Aamupalan jalkeen menimme meren rannalle hetkeksi. Lohoilimme ja pelasimme beach volleyn harjoitusottelun Intialaisia vastaan. Sunnuntaina on sitten paaturnaus ja voittaja saa viinipullon. Tai meidan tapauksessa uuden lentopallon.


Iltapaivalla lahdimme paikallisbussilla Calanguteen. Sielta lahdimme kavelemaan Bagaa kohti, tarkoituksena shoppailla pikkukaupoissa Bagan ja Calanguten valilla. Lahdimme kuitenkin vaaraa tieta, jonka varrella ei ollutkaan kauppoja. Tulipahan ylimaarainen kolmen kilometrin lenkki. : ) Bagasta lahdimme sitten kavelemaan takaisin oikeaa tieta. Ja kauppoja on loytynyt. Tamakin ilmainen nettipaikka sen varrelta.


Mutta koska muut tuossa odottavat, jatkamme matkaa. Huomenna lisaa.



-ansku

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se jännä, miten meille suomalaisille se ruisleipä on niin äärettömän tärkeä ruoka ja sitä on ikävä, jos joutuu muutaman viikon syömään vaaleaa leipää. Mutta on se vaan niin hyvää ja sitä voidaan syödä täällä Suomessa päivästä toiseen ja vuodesta toiseen.
Kivaa, että olette päässeet pelaamaan lentopalloa ;) Mitä arvelet lopputurnauksesta, kuinka teille Suomi-tytöt käy?

Anonyymi kirjoitti...

moi ansku kiva ettäoot nauttinu lomastas siellä intiassa yritin aikaisemmin laittaa kommaa mutten osannu mutta tällä kertaa onnistu...ikävä on sinnuu ja odottelen jo sinua kovasti takaisin ... älähän sitte polta ittees sitte kovin pahasti terkkuja kaikille <3:llä janica