sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Urheilija ei tervetta paivaa naa...




Tanaan meilla olikin vasta harjoituspeli, koska pojat ei ollu saanu kunnon verkkoo aikaseks, ja piti pelata jollain kalaverkolla. :) Huomenna on sitten se oikee matsi. Anniinalla oli huono olo jo ekassa erassa, ja kolmannessa erassa, mie jouduinkin pelaamaan didin kanssa. Oli alyttoman kuuma, ja aurinko porotti pilvettomalta taivaalta. Miekin menin sitten viela itteni loukkaamaan, kun kaaduin lyodessa, ja otin ranteella vastaan. Nyt sitten tassa kirjottelen kasi siteessa ja Anniina jai viileaan hotellihuoneeseen lepaamaan. Hotellihuone tuntuu olevan ainoa hiukan viileampi paikka taalla.
Eilen illalla kaytiin syomassa italialaisessa ravintolassa, tilattiin kaikki pitsat, mut koska ei ollut kamala nalka, nii mina ja Anniina ja aiti ja baba syotiin pitsat puokkiin. Hyvalta maistu, mut kylla ainaki miusta suomen pitsat on parempia.
Paatettiin viettaa aitin synttareita oman hotellin ravintola Olegario's:ssa. Siella on niin mukava henkilokunta, hyva palvelu ja hyva ruoka, et saadaan aikaseks varmaan mukavat partyt. :) Lupasivat laittaa poydan juhlakuntoon.
Aiti ja baba kavivat eilen illalla kahdestaan iltamarkkinoilla Arporassa. Myo muut oltiin silla aikaa hotellilla, kuuntelemassa karaokea.
Miulla on pikkusen liikaa energiaa ollu viime paivina, muut hermostuu, kun haluun koko ajan vaan kavella, ja tehda jotain, kun muut haluais vaan loikoo, ja nauttii auringosta. :/ Mut kylla joku aina valilla lahtee miunkin kaa kavelee, vaikkapa rannalle, ihana kahlata vedessa. Aamun peli autto pikkusen, mut oisin voinu pelata viela parikymmenta pelia lisaa.
Terkkuja Tessa ja Nekku murusille, Tessalle kaappi on aina turvallinen ja kotoisa paikka.

- Emppu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippati rallaa vaan!
Tessa ei ole ehtinyt kaappeihin mennä kun sen on täytynyt vahtia meidän taloa melk koko ajan.... Siis jos vaikka joku sattuu ajamaan ohi, sehan pitaa haukkua ja peloitella pois. Meillä silla on vakkaripaikka tuossa keittion lohotuoleissa, siitä nakee kaikkialle. Nekku taas seuraa kuin hai laivaa, yksi ilta menin keittiosta kaytavan paaty komeroon ja sielta takaisin keittioon olohuoneen kautta, hanella meni hetki aikaa ihmetellessa mihin havisin ja loytaessa..... Ja puolustaa minuu kun Nuutti kiusaa... Yritti naykata sita yks ilta....

Kylla niilla on ihan hyvin menny, hyvahan se on, mina olen ollu viikolla vapaalla ja Mirri viikonloput, joten eihan heidan ole tarvinnu olla keskenaan!

Terveisin Sari + hirviot

p.s. huomiselle on luvattu jo +10 astetta, etta kylla ne lumet saavat kyytia.....