keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

ensimmaiset paivat Goalla







Istun nettikahvilassa kirjoittamassa. Hotellissa ei ole koneita, joten joka paiva ei paase kirjoittelemaan.
Matkustimme aika pitkaan, melkein 24 tuntia. Dubaissa jonoteltiin aika kauan tarkastuksissa. Lentokoneesta kasin Dubai oli harmaa ja hiekkainen. Ja jonotellessa huomattiin, etta suomalaiset ovat aika kovia valittamaan joka asiasta.
Intia on aivan erilainen, kun Dubai. Vihrea, taynna palmuja, hedelmapuita ja kukkia. Tata ei voi kuvailla mitenkaan parilla sanalla. Taalla on hyvin, hyvin kuumaa ( yli 35 astetta varjossa) ja kosteaa.. Me olimme Empun kanssa koneesta tultua heti hipeloimassa niita ihania kasveja.
Kun tanaan menimme rannalle, me syoksyimme heti uimaan mereen. Meri on mahtava ja voimakas ja ihana. Siella on valtavia aaltoja ja ne vievat mukanaan. Pitaa olla varovainen, suolaisen veden nieleminen ei ole kovin mukavaa. Meressa voi olla myos voimakkaita pohjavirtauksia ja meduusoita, jotka polttavat, mutta niihin ei ainakaan viela tormatty. Aiti jai loikoilemaan varjon alle ja han oli heti kaupustelijoiden saartamana. Monet jo kyselivat, etta missa hanen mies on.
Intialaiset ovat hyvin erilaisia, kun suomalaiset. Hotellissa aina tervehtivat vieraat ihmisetkin kauniisti ja hymyilevat aina. He tulevat kysymaan kuulumisia ja kysyvat nimea. Taalla on myos paljon kulkukoiria. Gekkoja ollaan nahty muutama, ja yksi elefantti oli kadulla. Sita saimme syotella ja silitellla pienesta maksusta. Apinoita ei olla viela nahty, mutta toivottavasti nahdaan.
Taalla on paljon liikennetta ja toottia kaytetaan ahkerasti.
Kohta taksilla hotellille. Ihana olla taalla!

-ansku

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa lomaa Goalla teille ihanille tytöille. Ja onnea Susulle pyöreiden johdosta (en kyllä valitettavasti muista tarkkaa päivämäärää).

t. Anne ja pojat

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa lomaa, kuulostaa tosi ihanalle. Ottakaa kaikki irti ja naatiskelkaa arskasta! Terkuin Anu, Jaakko ja Pinja

Anonyymi kirjoitti...

Kivä, että lomanne on alkanut iloisissa merkeissä. Terveisiä kaikilta meiltä sinne jonnekin...