torstai 20. maaliskuuta 2008

kolmas paiva




Taas nettikahvilassa. Tanaan aamulla mentiin heti aamiaisen jalkeen taas rannalle. Eika osattu varoa niin paljon kuin eilen ja karahdimme hieman. Meri on edelleen ihana. Ja vesi on todellakin hyvin lamminta, ei edes virkista. Valilla toivoisi, etta se olisi hieman kylmempaa. Aallot ovat ihania, mutta hyvin voimakkaita. Liian isoa aaltoa kannattaa juosta karkuun, silla se voi paiskata lujaa rantaan niin etta hiekka raapii ihon rikki. Ja suolavesi ei maistu kovin hyvalta.
Intialaisilla on ihania asuja, ja he menevat ne paalla uimaan. Ei ole mitaan uima-asuja. Taalla on myos aikapaljon intialaisia lomailijoita, jotka ihmettelevat valkoihoisia.
Kaupungilla melkein missaan ei ole kiinteita hintoja, joten kaikesta pitaa tinkia. Esim. rannalla aidille kaupattiin nilkkakorua, josta pyydettiin 550 rupiaa (n. 9 e). Lopulta aiti maksoi siita 50 rupiaa ( 80 senttia).
Asken juuri kavimme tilaamassa kaikille kolmelle rippimekot teetettavaksi. Silkki on taalla hyvin halpaa.
Monet paikalliset rupeavat juttusille meidan kanssa. He ovat hyvin mukavia ja ystavallisia. Eilen kaksi miesta huuteli meidan peraan: " Miina raakastan sinuua ".

-ansku

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Naattikee lomasta ja muistakaa laittoo tummelii iholle,ettei tuu ihonvaihto viikkoa!Susa eläkä ota sieltä kesäneekeriä! Söpöhän semmonen kumihuuli olis takapihalla risumajassa, mut muista et siitä pitää huolehtia talven tullenkin, ihan kuten hamsterista tai kultakalastakin, eikä jättää heitteille!
Terviisin Päevine