maanantai 24. maaliskuuta 2008

Rantapaiva






Vaihdettiinpa kirjoittajaa valilla. Tanaan on ollut rantapaiva, mentiin heti aamulla beachille ja tytot tietysti heti suorilla mereen. Mina ja aiti kaytiin varaamassa Auyruveda hieronnat iltapaivaksi. Aamupaiva hurahtikin seuratessa tyttojen hurjaa sukeltelua aaltojen keskella. Aallot olivat viela korkeammat kuin eilen, valilla ihan pelotti ja piti laskea paat aallon mentya... Baba ja didi eivat edes uskaltautuneet uimaan, mina kavin kun oli hieman rauhallisemmat aallot hetken aikaa. Suolaisessa vedessa on kylla outoa uida, kun on tottunut Suomen makeaan jarviveteen!
Eilen illalla kavimme syomassa tosi mukavassa italialaisessa ravintolassa, Santa Luciassa. Siella oli erittain ystavallinen palvelu ja ruokakin tosi hyvaa. Meidan hotellin, Santana Beach Resortin oma ravintola on myos ollut reissun parhaita. Tanailtana olis tarkoitus menna kokeilemaan thairuokaa meille kehutussa paikassa. Valilla kaipaa hieman vaihtelua intialaisiin mausteisiin ruokiin, vaikka nekin ovat kylla todella herkullisia.
Se hieronta oli rentouttava, melkein nukahdin siihen. Se alkoi paahieronnalla, paahan kaadettiin paljon oljya ja muutenkin sita hyvanhajuista oljya ei kylla hieronnassa saastelty! Hiukset naytti aika kamalilta sen jalkeen. :)
Tytoilla paloi taas tanaan vahan naamat ja hartiat, eli huomenna on ainakin t-paitapaiva. Huomenna mennaan myos sovittamaan niita mekkoja, mitka tilattiin viime viikolla. Saas nahda, millaiset on tullu!
Kiva kun olette ahkerasti kommentoineet meidan kirjoituksia, on mukava myos kuulla kuulumisia Suomesta. Anniina toivoo kaikilta kommentteja!

-Susu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

iqprtlscMullekin kelpaisi hieronnat! Meilla yleensa Nelli on ainoa jota hemmotellaan sellaisilla, tosin ilman niita oljyja! Kuulostaa unelmalomalta. Neljatta paivaa lumimyrskya taalla, taidetaan jaada lumijumiin jos ei kohta lopu... Ailsa, Iona , Ronja ja Frodo lahettaa kaikille teille koirasuukkoja sinne suurien aaltojen keskelle, ja terkkuja kaikilta muiltakin Little |South Crichien asukeilta! Haleja Johanna

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin on kuulostaa unelmalomalta!Sita sietaakin sitten muistella pitkaan kun tulette taasen arkiseen aherrukseen! Kateeksi kay kun taalla lumitoita paiskii....
Koirat ovat olleet ihan natisti taalla vieraissa, ikavoivat tietysti teita. Tessa vahtii ja haukkuu kaiken ja Nekku seuraa kuin hai laivaa.
Terveisia kaikille!

Terveisin Sari ja hirvio koirat
p.s. isa tulikin jo pari viikkoa liian aikaisin pois thaikuista ja nyt mulla on sit monta kiloa silkkia mita ommella.....