maanantai 31. maaliskuuta 2008

lahto lahestyy








I'm back. Eilen koko paivan tylsistyin hotellihuoneessa, kun paahan sattui ja laatta oli lentaa. Onneksi kuitenkin illaksi tervehdyin ja paasin juhlimaan synttareita. Oli kylla upeat juhlat! Ensin joimme kuohuviinia (yak!) ja lauloimme aidille didin sepittaman synttarilaulun. Sitten lahdimme ravintolaan. Se oli koristeltu ilmapalloilla ja poytamme ylapuolella luki happy birthday! Kun istahdimme poytaan aitille tuotiin kakku. Se oli lahja hotellin henkilokunnalta. SAmalla meidan paallemme suihkutettiin serpenttiinispreita ja sita loytyi illalla hiuksista. Siella oli live artistit, ja he rupesivat laulamaan happy birthday to Susanna, ja aitia pyydettiin tanssimaan. Sitten menimme kaikki (paitsi Emilia, joka otti kuvia) tanssimaan. Kohta lattialla oli hotellin muitakin vieraita.
Juhlan kunniaksi syotiin alkupalat ja kunnon paaruoat. Vaikka olimme koko paivan syoneet pelkkia hedelmia, ei silti jaksettu laheskaan kaikkea. Ruoan jalkeen aiti jakoi kakun kaikkien ravintolassa olleiden kesken.
Tanaan onkin sitten viimeinen kokonainen paiva taalla. Vahan haikea olo. Onhan se aina ihan kiva palata kotiin, ja paasta omaan pehmeaan sankyyn nukkumaan, mutta voisi silti jaada viela viikoksi..
Tanaan aiomme tehda viimeisia tuliaisostoksia, loikoa rannalla ja illalla pelata virallisen matsin poikia vastaan. Saas nahda miten kay. Me kaksi vs. yli kakskymppiset, pitkat pojat. :D
Yhdessa kaupassa muuten baballe yritettiin kaupitella buddhapatsasta. Kauppias hoki koko ajan " This is nice shitting buddha " Meilla oli naurussa pidattelemista. Eika se kauppias tainnut edes tajuta mita sanoi.
Tama Intian aurinko on aika vahva, koko ajan on kaytetty 30-50 suojakertoimista aurinkorasvaa ja otettu varjoa, tai pilvea. Paitsi baba, joka on ollut auringossa ja nayttaakin nyt ihan neekerilta. Siita on heitetty paljon vitsia.

-ansku

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

anskuuu tuu takas ootetaan jo .tänään oli koulussa uintipäivä... paitsi mä en voinu mennä uimaan kun on naisten vaivoja:)iskän piti kirjottaa mulle lappu. mä pääsen nou hätä kisaan emmin ja niitten ryhmän kaa kun se niitten ryhmän niina ei pääse. ollaan arvailtu,että mitenkähän ruskea se ansku on olen jo kuvitellut kaikkein pahinta joten en sitte varmaan hirveesti ylläty.

<3:llä janica